Dnes už se chci vdávat jen z lásky né z povinnosti

27. 8. 2013 16:12
Rubrika: Nezařazené

Kdyby se mě někdo zeptal, proč se chci vlastně pořád vdávat, odpověděla bych mu asi takhle: ,, protože už na to mám věk, nechci zůstat sama, lidé si mě pořád dobírají, upozorňují mě, že bych si už měla někoho najít jinak zůstanu sama“. Kdybych to celé shrnula vlastně se chci vdávat jen proto abych nezůstala sama a aby si na mě lidé neukazovali.
Když se zamyslím pořád mi tady něco chybí, ano chybí mi tady LÁSKA.
Vzpomněla jsem si na svatbu mé bývalé spolužačky. Velebný pán měl na svatbě jakousi promluvu k budoucím novomanželům a v ní se snoubenců ptal, proč se chtějí vlastně vzít. Oba tenkrát odpověděli, protože se máme rádi. Velebný pán přikývl, ano správně, to je ten hlavní důvod kvůli LÁSCE.
Kdyby jste mi odpověděli, že kvůli dětem nebo kvůli ještě něčemu jinému poslal bych vás domů. Tehdy se lidé v lavicích smáli. A dnes? Kdyby se tenkrát moje spolužačka vdávala kvůli dětem nebo kvůli nějaké jiné povinnosti, už by asi pravděpodobně byla rozvedená, nemohou mít totiž děti, ale protože se brali z lásky, která všechno vydrží
( Ať se děje cokoliv, láska vydrží, láska věří, láska má naději, láska vytrvá. Láska nikdy nezanikne. 1 Kor. 13.7-8.) jsou stále spolu.

Člověk když po něčem touží měl by se nejdřív zamyslet proč potom vlastně touží.
Jestli-že kvůli sobě nebo kvůli tomu, aby druzí neřekli, něco bude asi špatně.
Na prvním místě je potřeba aby se člověk modlil k Bohu, aby mu ukázal tu správnou cestu.
(Dám ti prozíravost, ukážu ti cestu, kterou půjdeš, budu ti radit, spočine na tobě mé oko.
 Žalm 32.8).
Asi si říkáte nic nového pod sluncem, jenže člověk někdy když se žene za svými cíly zapomíná se ptát co vlastně chce Bůh. Kam mě vede, kde mě chce mít On.

Je potřeba se modlit:,,Né jak já chci Bože, ale jak Ty chceš.
 

Zobrazeno 1933×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz